Reviews

Tijdens de I. E. T. - 3 daagse opleiding werd ik onder de bezielende begeleiding van Lindsay geopend voor de krachtige energie van het violette vuur.

Een prachtig geschenk en een gedegen opleiding zonder zweverig gedoe. Bedankt Lindsay 

De opleiding stemvorken is een totaalpakket. Vanuit verbinding met jezelf, de groep en de energie die Lindsay neerzet in haar fijne locatie. 
Ik voelde mij herboren, verlost, met nieuwe moed vertrekken om mijn liefde verder in de wereld te zetten.
In één weekend voel ik me vertrouwd met de stemvorken en wil ik er mee aan de slag. Ik ben een tevreden mens. Dank je Lindsay.

Ik kan de "Ademdag, Kracht van je Adem" aan iedereen aanraden. Een heerlijk dagje me time. Je leert zowel enorm te ontspannen als ademhalingen die je direct focus en energie geven. Een wondermiddeltje die je altijd bij jou hebt. Je word heel warm ontvangen door Lindsay en ze verwent jou nog eens met een heerlijke lunch. Een heel mooi cadeau voor jezelf 

Ines C.

Deze workshop is een mooie herinnering aan het belang van ademhaling en hoe het mediteren je helpt om terug dicht bij jezelf te komen, in het hier en nu. En naast het leerrijke aspect, was het gewoon heerlijk om even tijd me-time te mogen hebben , even weg uit de dagelijkse rush, even rust en luisteren naar je innerlijke zelf

Dankjewel Lindsay

Kathleen C.

De meditatiedag is een cadeautje voor jezelf: je komt volledig in het hier en nu tot rust. Lindsay dompelt je onder in een breed scala van meditatievormen zodat je kan ervaren welke vorm het best bij jezelf aansluit. Dat maakt het al makkelijker om meditatietijd nadien in je leven plaats te geven. Het ademwerk dat erbij hoort, het zingen van mantra’s en de aura soma maken het tot een hele fijne dag met jezelf tussen de anderen. Lindsay begeleidt zoals altijd op haar zorgzame en hartelijke manier. Thuiskomen!

Ik kan het iedereen aanraden.

Ann T.

Ontvangen worden in een veilig nest, de sfeer die Lindsay en haar man creëerde en blijven creëren is een meerwaarde daar startte mijn dag, door te kunnen landen waar de omgeving goed aanvoelt.

Een rustgevende start van de dag met een xxl uitgebreide keuze aan thee.

Ik heb mezelf deze workshop cadeau gegeven omdat ik wens te groeien, mijn hart wens terug te openen en ik kan het je alleen maar aanraden, het is niet alleen ontvangen ook mijn eigen energie voelde ik terug stromen, door de begeleiding van Lindsay; spontaan, speels en verrijkend.

De verscheidenheid aan oefeningen maken telkens iets wakker waarvoor je klaar bent Tijd maken om bewust te worden van je emoties dat is je eigen verdienste en Lindsay zorgt voor de gepaste creatieve tools om jouw uniekheid wakker te maken.

De wijsheid vind je in jezelf, hulp toelaten is 1 van je sleutels tot je eigen schatkist.

Cindy M.

Lindsay brengt de lessen met liefde, kennis en zonder oordeel naar wat iemand wel of niet kan en doordat het een kleine groep is, is er aandacht voor iedereen. Yin Yoga brengt de focus en de aandacht naar mezelf. Het brengt ontspanning, loslaten van fysieke spanning maar ook het genieten van wat ik voel tijdens de houdingen. Yin Yoga daagt uit om in overgave te gaan. Na de sessie brengt het miniklankschalen concertje mij nog verdere ontspanning en is het heerlijk nagenieten. En voor wie Micah de poes kent....hij is er ook bij. Superleuk

Ik volgde de Chakra yoga & ademhaling reeks. Na elke les voelde ik mij terug verbonden met mezelf en krachtiger. Wat een heerlijk en bevrijdend gevoel... Een aanrader als  je nood hebt om terug dichter bij jezelf te komen !

Zo blij dat ik de Yin yoga begonnen ben bij Lindsay.

Het zijn zachte oefeningen soms wat  uitdagend maar er wordt geen druk uit geoefend je doet wat je kan en Lindsay staat steeds klaar om je te helpen.

Het is een meerwaarde voor mijn lichaam en ik kijk al uit naar de volgende yin sessie

"Ik kan niet genoeg lovende woorden vinden voor Lindsay Lighthouse! Haar IET cursus was het warmste, meest liefdevolle en transformerende traject dat ik ooit heb gevolgd. De energie die Lindsay uitstraalt is gewoonweg magisch. Ik voelde me meteen welkom en ondersteund. Ik kan niet wachten om nog eens een cursus bij haar te volgen. Lindsay is niet alleen een geweldige gastvrouw, maar ook een inspirerende leraar. Dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring! 

Mooie zachte intensieve sterke opleiding in kleine groep.  Je voelt de liefde en toewijding van Lindsay zowel in de opleiding als in haar mooie werkruimte, de lekkere lunch en de nazorg. Heel mooie warme plek waar nog gewerkt wordt met liefde. Warm onthaal, gastvrijheid, veel kennis, nazorg, veel ervaring, kleine groep, luxe, lekker eten, mooie tuin, ...aanrader !

Intuïtief schilderen is een heerlijke workshop, die heel goed begeleid wordt door Lindsay.  Ze brengt je met een meditatie in de juiste afstemming, en geeft een paar duidelijke tools om mee aan de slag te gaan.  Ik had dit nog nooit gedaan, maar had uiteindelijk toch een mooi schilderij. 

Ik volgde de “reset dag”. Het was heel rustige, doch gevulde dag en ik leerde nieuwe technieken
Ik ervaarde veel vrijheid en heb enorm genoten, het gaf me echt een goed gevoel! Op het einde van de dag vond ik mijn spontane glimlach terug.

De I.E.T. opleiding stond al een tijdje op mijn” bucket list”. Nu was ik er klaar voor. Deze opleiding was voor mij  een unieke ervaring.

Zowel de locatie, als Lindsay  gaven mij een zekere rust en positieve energie.

De groep was klein waardoor dit voor mij goed aanvoelde.

Ik heb hier voor mezelf veel nieuwe inzichten opgedaan.

Sommige momenten was het vrij intens. Maar dan was er Micah, de helende poes die mij goed aanvoelde.

Ik volgde de “reset jezelf” dag bij Lindsay.

Een echte aanrader voor wie terug de mildheid in zichzelf wil ontmoeten .

Via meditatie , zachte yoga en krachtige ademoefeningen wierpen we oude ballast af en kwam er opening voor nieuwe stukken .

Dit alles in een veilige omkadering en liefdevol begeleid .

Het geheel werd afgerond door de heerlijke trillingen van de klankschalen zodat we goed geaard huiswaarts konden keren.

Marian S.