Lindsay's Light House
Lindsay’s Light House
 

I.E.T. Engelen Energie Therapie

IET® (integrated energy therapy) is een zachte, praktische en heldere energetische handoplegging methode waarbij je samenwerkt met Engelen en het Violette Vuur. Het vormt een krachtig instrument, om toe te passen tijdens proces-werk en bij belangrijke momenten van groei, transformatie en persoonlijke ontwikkeling.

IET®  biedt energetische ondersteuning bij problemen en blokkades op fysiek en emotioneel niveau. En dit zowel op recentelijke situaties als terugkerende, beperkende levens patronen die geworteld liggen in ervaringen uit het verleden.

IET® werkt rechtstreeks in op het cel geheugen, waardoor het op een positieve manier diepgaande veranderingen in het leven opwekt. Het cel geheugen heeft als functie herinneringen op te slaan, van waaruit overtuigingen en levensvisies ontstaan. Door hierin beperkende energie op te ruimen, ontstaat opening voor vernieuwing en neemt men de verantwoordelijkheid op om zichzelf anders te gaan oriënteren… je bent niet langer het slachtoffer van je verleden, maar neemt de kracht op om je leven te transformeren. Het Violette Vuur schenkt je de Sleutels tot  Kracht, Transformatie en Vernieuwing.

Deze Engelen Healing methode biedt een liefdevolle aansturing om onverwerkte trauma, verdriet en pijn los te laten, zonder de situatie te moeten herbeleven. Daarnaast werkt ze in op karmische herhalingen en onafgeronde kwesties…op weg naar Vrijheid! Ook hierin op een bewuste manier en vanuit eigen verantwoordelijkheid.

Naast healing, loslaten en genezen, helpt IET® ook bij het verbinding maken met je Zielsdoel en je Hartverlangens. Eens je die verbinding hebt gemaakt, kan je datgene wat vanuit je Innerlijke Visioen helder is geworden, ook gaan Manifesteren. Zodoende is het niet enkel een healing systeem dat hardnekkige groei-weerstanden en patronen verwijdert, maar tevens een krachtige methode om je leven te herprogrammeren naar een vreugdevoller bestaan.

IET® is in eerste instantie een zelfhealing systeem dat je helpt om valse illusies (gebaseerd op angst en negatieve ervaringen) omtrent jezelf en je leven te doorbreken. Je wordt gedragen en opgenomen in de onvoorwaardelijke Liefde van Engelen, zodat je Ware Zelf kan ontwaken. Terwijl je de kracht en schoonheid van IET® ervaart, wordt je uitgenodigd het ook in de wereld te brengen. Je straalt van binnenuit, er verandert iets wezenlijks en dat spreekt anderen aan…

Via 3 modules leer je de wonderlijke kracht van IET® toepassen in je dagelijkse leven. Maar, je wordt ook een IET® practitioner. Je kan, als je dat wenst,  IET® perfect inwerken in een bestaande coaching, healing of massage praktijk of een eigen Engelen Healing praktijk opstarten!

Bij elke module ontvang je een persoonlijke inwijding, waarbij telkens je Energie-Kanaal wordt afgestemd op het werken met deze bijzondere, helende Engelen. De inwijding vormt tevens een Poort naar een volgende stap op je ontwikkeling pad… je leven komt in een stroomversnelling.

Het fijne van IET® is dat je een relatie opbouwt met de Engelen die je hierin begeleiden. Je Engelen-verbinding krijgt een persoonlijke “toets” , waardoor je een duidelijk draagvlak ervaart.

Lindsay is IET® Master Instructeur sinds 2010

 

Modules

Module 1

Inwijding in de 1e laag van het Violette Vuur

Inzicht in de cellulaire geheugenkaart van het menselijke energie systeem

Aanleren van Engelen*Hart*Link: ontmoeting met de 9 Engelen van het Violette Vuur

Beoefenen van de basis healing technieken, voor jezelf en een ander

Bewust met IET® werken: persoonlijke thema’s als intentie plaatsen

 

Module 2

Inwijding in de 2e laag van het Violette Vuur

Uitbreiding op de basis techniek: aura clearing

Inzicht in de diverse lagen van het energetisch lichaam

Energie in het energetisch lichaam leren voelen met de handen

Beoefenen van de methodes op jezelf en een ander

 

Module 3

Inwijding in de 3e laag van het Violette Vuur

Zielester reiniging: sluiers rond je Zielsdoel ontwarren & energetische download van je Ziele archief

Aardester reiniging: weerstanden op je aarding opruimen & je Zielsdoel wortels geven

Beperkende energie uit de spieren ontladen: verkramping loslaten

Verbinding maken met je Hartverlangens en visioenen + energetisch versterken = manifestatie

Violette Vuur Vortex om ruimtes te zuiveren

Engelen Licht Poort ankeren in je huis

Beoefenen van de healing methodes op jezelf en een ander

 

 

I.E.T Engelen healing voor dieren

Deze extra module werd speciaal ontworpen voor mensen met een hart voor dieren.

Je leert hoe je I.E.T® behandelingen kan geven aan katten, honden en paarden. Je ontdekt tevens dat dier en baasje energetische linken hebben, waardoor de doorstroming voor beiden werkt.

Tijdens deze cursus krijg je een overzicht van de cellulaire energiekaart bij dieren en beoefen je (op afstand) de healing technieken van module 1 op jouw hond, kat, paard

Toelatingsvoorwaarde = minstens I.E.T® module 1

 

 

Data

Zomer Intensive 2021:

Niveau 1, 2 & 3 : vrijdag 9 juli, zaterdag 10 juli, zondag 11 juli

Telkens van 10u tot 18u à 18u30

450 euro 


INSCHRIJVEN

 

Deelnamebedrag

Inclusief dranken, versnaperingen, handleidingboek en officieel IET® certificaat

Module 1: 133 euro

module 2: 166 euro

module 3: 177 euro

Zomer Intensive 3 daagse: 450 euro 
 
Noot: de prijzen van deze opleiding zijn vastbepaald door het officiële instituut IET Verenigde Staten

(Je bent niet verplicht alle modules ineens te volgen, bij de zomer intensive wel)

 dieren: 90 euro

privé inwijding en opleiding mogelijk - enkel op afspraak en op een weekdag:
222 euro per module - 13u tot 18u30

 

 

 

 
IET2.jpg

Lindsay is erkend I.E.T Master Instructeur sinds 2010