Lindsay's Light House
Lindsay’s Light House
 

Workshop "Encaustic Art - Bijenwas schilderen"

Wat is Encaustic Art?

Encaustic Art is een schildertechniek, waarbij je gebruik maakt van een schilderijzer en verschillende kleuren bijenwas. Door met de bijenwas over de zool van het warme ijzertje te gaan, gaat de bijenwas smelten. Vervolgens kan je met je ijzertje over speciaal gecoat papier strijken. Door het combineren van techniek en kleur bekom je heel abstracte maar kleurrijke tekeningen.

Hierbij ga je schilderen vanuit je gevoel, puur intuïtief en dat levert dikwijls verrassende maar dankbare resultaten op.

Wat mag je van de workshop verwachten?

In de energie van het moment mag je er zelf aan de slag met bijenwas en kan je er op speelse manier je creativiteit botvieren. Daarna gaan we samen - op intuïtieve wijze - op zoek naar de diepere betekenissen die de tekening jou duidelijk wil maken.

In deze workshop combineren we het bijenwastekenen met Lindsay's  kaartenset ‘Het orakel van de ziel’
De kaarten worden intuïtief gebruikt en bieden aanvullende boodschappen op zielsniveau. Wat uit je kaarten als boodschap tevoorschijn komt, wordt tevens bekrachtigd in de tweede wastekening die je maakt.

Je hoeft helemaal geen creatieve capaciteiten te hebben. Laat het gewoon gebeuren en verwonder je met een gezonde dosis nieuwsgierigheid om te weten wat jouw zielendoel is in dit leven. 

Wie weet staat je ziel misschien wel te popelen om je iets te vertellen? Zo krijg je mooie inzichten aangereikt waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Voor wie de kaartenset ‘Orakel van de Ziel’ van Lindsay reeds in het bezit heeft is het handig deze mee te brengen naar de workshop! Dan werk je met de energie van jouw eigen kaartenorakel.

 

Wanneer en waar gaat de workshop door?

Op vrijdag 2 november 2018 van 13.30u tot +/- 17u

Lindsay’s Light House, Lindsay Hebbelinck,  Lamstraat 6 in 9820 Merelbeke

Inschrijven:

Wil je graag eens proeven van deze workshop, schrijf je dan in via mail naar info@het-ontwaken.be of telefonisch op het nummer 0473/73.79.75.
max. 8 deelnemers

Bijdrage:

€35 per persoon, te betalen via overschrijving:

Anne Versmessen - IBAN KBC: BE11 7360 1358 8148 - BIC: KREDBEBB met vermelding WS EAC Zielendoel 2 nov. Jouw deelname is daarmee dan definitief bevestigd. Inbegrepen in deze prijs is al het benodigde materiaal, jouw eigen werkstukken,  drankje en versnaperingen