Home
Lindsay’s Light House
 

Het Reiki Pad “Ontwaak je Helende Vermogens”

Reiki wordt vertaald als “universele levensenergie” en omvat het opnemen/doorgeven van Universele Levenskracht  (Chi, Ki, Prana) aan jezelf of anderen.

Via inwijding her-opent het van nature aanwezige kanaal zich, zodat men zich op een bewuste manier kan afstemmen op Reiki. De energie stroomt door het lichaam en energieveld waarbij het via handoplegging of intentie gefocust wordt.
Wanneer Reiki door het fysieke lichaam en de aura vloeit, wordt belemmerende energie afgevoerd en herstellende energie ingebracht.

Reiki is een healingtechniek die inwerkt op de 4 gebieden van het Zijn:
fysiek – mentaal – emotioneel – spiritueel
Hierdoor werkt Reiki niet enkel helend maar ook groeibevorderend op zielsniveau. Reiki herstelt immers het afgescheiden gevoel en versterkt het verlangen om je ziel meer te gaan omarmen.

Reiki bevordert levensvreugde, lichamelijke vitaliteit en versterkt het immuniteit systeem. Je trilling verhoogt, waardoor het hartsbewustzijn ontwaakt. Het is een meegroeien met het plan van de Nieuwe Aarde...

Daarnaast bevordert Reiki het herstellen van het contact met je “Ware Zelf” en een groeiend besef van je eigen verantwoordelijkheid  ten aanzien van het leven, je handelingen en gedachten.
Reiki reikt daarom verder dan werken met je “Helende Handen”.. het biedt concrete energie sleutels om je leven te herprogrammeren naar een Vreugdevol en Vrij bestaan.

Zo werken we onder andere met Liefdes Affirmaties, Levenslijn Healing en het vormgeven van je Ziele Visie, beperkende mentale patronen loslaten, Je Mystieke Hart openen, Zelfliefde en Zelfacceptatie, en nog veel meer...

Reiki werkt via multifunctionele technieken die perfect te combineren vallen andere therapie vormen:  manuele therapieën (massage, cranio sacraal, kinesitherapie, ..) energetsiche therapie (chakra healing, klankhealing,  stemvorken, ...) en andere vormen van coaching, begeleiding.

Vergis je niet, ... Reiki is niet enkel “voorbehouden” aan mensen
die op een professionele manier iets willen doen met energie of healing!
Velen vinden in Reiki “a Way of Living”, een Levenshouding...die in alle eenvoud geïntegreerd wordt in het dagelijkse bestaan.
In de vele jaren dat ik met 100% liefde en toewijding mensen in Reiki opleid,
merk ik dat er ook Zachte Zielen deze opleiding volgen om “undercover” hun taak als Lichtwerker te voltooien : schoonheidsspecialisten, verplegers, onthaalmoeders, muzikanten, leerkrachten, huismoeders,..

De inwijding en opleiding in Reiki verloopt in 2 niveau’s waarbij telkens een
nodige groei- en integratie fase plaatsvindt. Er is geen verplichting om de 2 inwijding weekends te volgen, je groeit op eigen tempo en volgens eigen behoefte.

Per inwijding verhoogt je persoonlijke trilling en hiermee gepaard gaande, de kracht van Reiki. Per niveau ontvang je een certificaat

 

Reiki I

Deel 1

Inwijding in de Reiki 1e graad energie

Afstemmen op Reiki 

De Reiki douche voor energetische zelfzorg

Aanleren & beoefenen van een Reiki zelfbehandeling 

Aanleren en beoefenen van Reiki behandeling voor anderen

Reiki voor planten & dieren

 

 

Reiki II

Deel 1

Inwijding in de Reiki 2e graad energie

Verdieping van de Reiki "stroming": verhoging van de frequentie

Reiki symbolen en mantra’s

Reiki & positieve affirmaties

Intentie & Manifestatie: Energie steken in doelen en visie's

Met Reiki in de aura werken

 

 

Data & deelnamebedrag:

Weekend reeks 2023

Reiki 1

Zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 - telkens van 10u tot 18u

Reiki 2

Zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 - telkens van 10u tot 18u 


Deelnamebedrag:

Reiki 1: 300 euro
Reiki 2: 350 euro 

Inclusief koffie, thee, versnaperingen en lichte lunch (soep, brood, glutenvrij alternatief & vegetarisch beleg)

INSCHRIJVEN