Lindsay's Light House
Lindsay’s Light House
 

Communicatie met Engelen

Tijdens deze 4 daagse leer je helderheid te ontwikkelen vanuit je Hoger Weten, doorheen de verbinding met Engelen.

Je krijgt de kans om je te openen voor jouw persoonlijke Licht - Cirkel....Liefdevol Bewustzijn, Engelen-Wezens die jou heel graag willen Gidsen.

We gaan invoelen welke levens-thema's centraal staan, welke zaken aan de orde zijn en maken dit bespreekbaar.
We merken hoe verrassend synchroniciteit werkt, als we zien dat de Engel die zich aan het begin van de dag bekent maakt helemaal in lijn is met ons thema.

We kijken op welke manier we ons meditatief met Engelen kunnen verbinden. Dit creëert een stiltepunt, waardoor onze vraag om "advies" zuiver en sereen wordt. We maken op deze manier de sprong van gespannenheid naar overgave. Onze vragen, die we richten naar de Engelen, worden rustig en komen vanuit ons Hart.

Je ontdekt hoe je op een eenvoudige manier Engelen kan uitnodigen in je leven en hoe zij zich bekendmaken doorheen signalen en tekens op je pad.

Je leert Lindsay's Engelen kaarten "het Orakel van de Engelen" te benutten als een brug om helderheid te krijgen over bepaalde situaties. En dit zowel voor jezelf als voor anderen. Deze kaarten gebruiken we daarnaast ook om Engelen naar ons toe te laten komen, via Engelen-hartsmeditaties

We bekijken hoe je via spontaan geschrift boodschappen van je Hogere Zelf, je Ziel en Pure Hart ontvangt, onder de begeleidende Vleugels van je Engelen. Een heel krachtige sleutel om toegang te krijgen tot je Innerlijke Meester!
Ook deze sleutel kunnen we benutten in dienstbaarheid naar anderen toe....

Je leert tevens hoe je creatief met Engelen aan de slag kan gaan: Engelen kaarten maken met sierlijke bijenwastekeningen, Engelen aura spray maken en helende vormen met klei. Heel fijn om te benutten als kanaal voor boodschappen of als Engelen geschenkje aan een geliefd medemens.

Tot slot krijg je de kans om te voelen hoe helend Engelen Licht is om uit te wisselen met elkaar, al dan niet in combinatie met het spontaan overbrengen van boodschappen.

Je krijgt telkens opdrachten en oefenmateriaal mee, zodat je op je eigen ritme thuis verder kan doorgroeien

Lente / Zomer 2018

4 zaterdagen, telkens van 13u30 tot 18u

29 september '18, 27 oktober '18, 15 december '18, 19 januari '19

Deelnamebedrag voor de complete reeks, inclusief cursusmateriaal, CD's, begeleidende video's & kaartenset "het Orakel van de Engelen"

222 euro

gespreide betaling mogelijk: 60 euro per les
(gespreide betaling = tevens engagement voor de complete reeks ! gemiste lessen worden meegerekend)

 

INSCHRIJVEN