Lindsay's Light House
Lindsay’s Light House
 

het Orakel van de Engelen - 4 delige cursus

Tijdens deze 4 delige reeks leer je heldere verbindingen maken met Lichtwezens / Engelen.

Je opent jezelf voor jouw persoonlijke Engelen-Lichtcirkel:
Liefdevol Bewustzijn, Engelen-Wezens die jou heel graag willen Gidsen.
Lindsay’s kaartenset “het Orakel  van de Engelen” vormt hierbij een belangrijke fundering

We gaan invoelen welke levens-thema's centraal staan, welke zaken aan de orde zijn en maken dit bespreekbaar.
We merken hoe verrassend synchroniciteit werkt, als we zien dat de Engel die zich aan het begin van de dag bekent maakt helemaal in lijn is met ons thema.

We kijken op welke manier we ons meditatief met Engelen kunnen verbinden. Dit creëert een stiltepunt, waardoor onze vraag om "advies" zuiver en sereen wordt. We maken op deze manier de sprong van gespannenheid naar overgave. Onze vragen, die we richten naar de Engelen, worden rustig en komen vanuit ons Hart.

Je ontdekt hoe je op een eenvoudige manier Engelen kan uitnodigen in je leven en hoe zij zich bekendmaken doorheen signalen en tekens op je pad.

Je leert Lindsay's Engelen kaarten "het Orakel van de Engelen" te benutten als een brug om helderheid te krijgen over bepaalde situaties. En dit zowel voor jezelf als voor anderen. Deze kaarten gebruiken we daarnaast ook om Engelen naar ons toe te laten komen, via Engelen-hartsmeditaties

Je leert eenvoudige technieken voor een basis zelfhealing met Engelen Energie, waardoor je thuis stiltepunten kan creëren en liefdevolle draagkracht ontvangt voor je persoonlijke processen. 
 
Je ontdekt tevens hoe je creatief met Engelen aan de slag kan gaan: Engelen kaarten maken met sierlijke bijenwastekeningen, Engelen aura spray maken en helende vormen met klei. Heel fijn om te benutten als kanaal voor boodschappen of als Engelen geschenkje aan een geliefd medemens.

We kijken hoe we via intentie en focus positieve wendingen in ons leven kunnen aantrekken, via Engelen Manifestatie Meditaties.

Tot slot leer je ook hoe je een Positieve vibe in je huis/woonst kan creëren door een Engelen Poort te activeren

Je krijgt telkens opdrachten en oefenmateriaal mee, zodat je op je eigen ritme thuis verder kan doorgroeien 

 

telkens op vrijdag van 13u30 tot 18u:

20 januari - 17 februari - 24 maart - 21 april

Deelnamebedrag : 222 euro (inclusief koffie, thee, water, versnaperingen, kaartenset, cursusmap en meditatie MP3 & video's voor thuis)

 

INSCHRIJVEN