Stress release dag

De Stress Release Dag biedt een unieke gelegenheid om volledig aan jezelf te wijden, waarbij je kunt herbronnen, ontspannen en even afstand kunt nemen van de dagelijkse beslommeringen.

Tegelijkertijd is het een moment om bewuster contact te maken met je innerlijke belevingswereld. We streven ernaar om in beweging te komen op plekken waar we vastlopen. Wat we onderdrukken, ontkennen of veroordelen, bevriest vaak, waardoor oplossingen uitblijven.

Zodra we in beweging en stroming komen, ontstaat de mogelijkheid voor verandering. Dit gebeurt niet door te focussen op het probleem, maar door onze aandacht te richten op het mogelijke potentieel en weer in contact te komen met onszelf. Stroming staat centraal op deze dag, en we benaderen dit via het lichaam, de adem, meditatie en therapeutische creativiteit.

We beginnen met het kiezen van een thema en het benoemen van datgene waarin je vastloopt, stress ervaart, of wat je graag wilt meenemen in de helende beweging van deze dag.

De sleutels waarmee ik werk tijdens de stress release dag zijn:

 • Ademwerk, zowel in de zachte als krachtige vorm
  De toegepaste ademtechnieken zijn gericht op zuivering en ontgifting, het losmaken van stagnatie in het lichaam, het ontladen van emoties en het bevorderen van een energieker en vrijer gevoel.
 • TRE (Trauma Release Exercise) – traumaontlading.
  Deze bewegingsvorm richt zich specifiek op het ontladen van de psoas-spier. De psoas-spier heeft de neiging trauma, stress en chronische spanningen vast te houden. Door deze spier te ontladen, kan een aanzienlijke hoeveelheid van die vastgehouden energie het lichaam verlaten.
 • Kudalini Yoga
  Krya’s die de energie doorheen de ruggengraat stimuleren.
 • Meditatie
 • Positief besluit
  Vanuit integratie en invoelen kijken we wat een positieve, kleine of grote stap kan zijn in de toekomst
 • Neuro Art
  Een speelse & creatieve tekentechniek, die positieve impulsen aan het brein geeft
 • Yoga nidra
  De zaadjes voor een positieve wending in het onderbewuste planten
 • Klankhealing
  Klankschalen, kristallen klankschalen & gong voor diepte ontspanning

Juli : Maandag 15 juli 2024 – 10u tot 17u30
Augustus: Donderdag 15 augustus – 10u tot 17u30

95 euro

Dit is inclusief vegetarische lunch, koffie, thee, water & versnaperingen tijdens de pauzes

Problemen bij het inschrijven ? Neem contact op !

Dit zeggen anderen:

Ontvangen worden in een veilig nest, de sfeer die Lindsay en haar man creëerde en blijven creëren is een meerwaarde daar startte mijn dag, door te kunnen landen waar de omgeving goed aanvoelt.

Een rustgevende start van de dag met een xxl uitgebreide keuze aan thee.

Ik heb mezelf deze workshop cadeau gegeven omdat ik wens te groeien, mijn hart wens terug te openen en ik kan het je alleen maar aanraden, het is niet alleen ontvangen ook mijn eigen energie voelde ik terug stromen, door de begeleiding van Lindsay; spontaan, speels en verrijkend.

De verscheidenheid aan oefeningen maken telkens iets wakker waarvoor je klaar bent Tijd maken om bewust te worden van je emoties dat is je eigen verdienste en Lindsay zorgt voor de gepaste creatieve tools om jouw uniekheid wakker te maken.

De wijsheid vind je in jezelf, hulp toelaten is 1 van je sleutels tot je eigen schatkist.

Cindy M.

Ik volgde de “reset dag”. Het was heel rustige, doch gevulde dag en ik leerde nieuwe technieken
Ik ervaarde veel vrijheid en heb enorm genoten, het gaf me echt een goed gevoel! Op het einde van de dag vond ik mijn spontane glimlach terug.

W.N.

Ik volgde de “reset jezelf” dag bij Lindsay.

Een echte aanrader voor wie terug de mildheid in zichzelf wil ontmoeten .

Via meditatie , zachte yoga en krachtige ademoefeningen wierpen we oude ballast af en kwam er opening voor nieuwe stukken .

Dit alles in een veilige omkadering en liefdevol begeleid .

Het geheel werd afgerond door de heerlijke trillingen van de klankschalen zodat we goed geaard huiswaarts konden keren.

Marian S.