Klankhealing sessie

Een diepgaande relaxatie & healing sessie, in afstemming met jouw energie. Diverse klankschalen worden op en rond je lichaam geplaatst….een onderdompeling in klanken en vibraties.

Een weldadig klankbad ontspant de geest, waardoor ruimte ontstaat voor overgave en een meegaan met wat leeft in jezelf. Hierdoor kan je een innerlijke reis beleven…en gebieden ervaren die in het normale waakbewustzijn niet toegankelijk zijn (door de vertraging van de hersengolven) Kleuren, beelden, symbolen, heldere ingevingen of inzicht in een situatie.

Klankhealing helpt om te “verwerken”, zowel emotioneel, fysiek als mentaal. Het mooie aan deze healing is dat het onder- en bovenbewuste sturing geven….je hoeft niets te controleren of in handen te nemen…het wordt voor jou gedaan

Via klankmassage worden enerzijds spanningen in de spieren losgemaakt, waardoor meer stroming in het lichaam kan komen
Anderzijds worden weefsels en lymfe in beweging gebracht door zachte trillingen, wat heilzaam is en een ontgiftende werking heeft.

Je aarding wordt aangesterkt en er ontstaat uitlijning in je energie. Dit ondersteunt een algemeen gevoel van harmonie en balans.

De klankhealing krijgt een extra dimensie door het inbrengen van Reiki, geur en kleur therapie, kristallen & mineralen,

Duurtijd: 75 minuten
Bijdrage: 75 euro

Enkel op afspraak – van maandag tot vrijdag tussen 10u en 16u
Bel 09/239.90.79 of mail via het contactformulier