I.E.T® – Energetische Engelenhealing opleiding

IET® (integrated energy therapy) is een zachte, praktische en heldere energetische handoplegging methode waarbij je samenwerkt met Engelen en het Violette Vuur. Het vormt een zacht instrument, om toe te passen tijdens proces-werk en bij belangrijke momenten van groei, transformatie en persoonlijke ontwikkeling.

IET® biedt energetische ondersteuning bij problemen en blokkades op fysiek en emotioneel niveau. En dit zowel op recentelijke situaties als terugkerende, beperkende levens patronen die geworteld liggen in ervaringen uit het verleden.

IET® werkt rechtstreeks in op het cel geheugen, waardoor het op een positieve manier veranderingen in het leven opwekt. Het cel geheugen heeft als functie herinneringen op te slaan, van waaruit overtuigingen en levensvisies ontstaan. Door hierin beperkende energie op te ruimen, ontstaat opening voor vernieuwing en neemt men de verantwoordelijkheid op om zichzelf anders te gaan oriënteren… je bent niet langer het slachtoffer van je verleden, maar neemt de kracht op om je leven te transformeren.

Deze Engelen Healing methode biedt een liefdevolle aansturing om onverwerkte trauma, verdriet en pijn los te laten, zonder de situatie te moeten herbeleven. Daarnaast werkt ze in op karmische herhalingen en onafgeronde kwesties. Ook hierin op een bewuste manier en vanuit eigen verantwoordelijkheid.

Naast healing, loslaten en genezen, helpt IET® ook bij het verbinding maken met je hogere doelen en hartverlangens. Eens je die verbinding hebt gemaakt, kan je datgene wat vanuit je innerlijke visioen of gevoel helder is geworden, ook gaan manifesteren. Zodoende is het niet enkel een healing systeem dat helpt om groei-weerstanden en patronen te verminderen, maar tevens een methode om je leven te herprogrammeren naar een vreugdevoller bestaan.

IET® is in eerste instantie een zelfhealing systeem dat je helpt om illusies (gebaseerd op angst en negatieve ervaringen) omtrent jezelf en je leven te doorbreken. Je wordt gedragen en opgenomen in de onvoorwaardelijke Liefde van Engelen, zodat je Ware Zelf kan ontwaken. Terwijl je de kracht en schoonheid van IET® ervaart, wordt je uitgenodigd het ook in de wereld te brengen. Je straalt van binnenuit, er verandert iets wezenlijks en dat spreekt anderen aan…

Via 3 modules leer je de wonderlijke kracht van IET® toepassen in je dagelijkse leven. Maar, je wordt ook een IET® practitioner. Je kan, als je dat wenst, IET® perfect inwerken in een bestaande coaching, healing of massage praktijk of een eigen Engelen Healing praktijk opstarten!

Bij elke module ontvang je een persoonlijke inwijding, waarbij telkens je Energie-Kanaal wordt afgestemd op het werken met deze bijzondere, helende Engelen. De inwijding vormt tevens een Poort naar een volgende stap op je ontwikkeling pad… je leven komt in een stroomversnelling.

Het fijne van IET® is dat je een relatie opbouwt met de Engelen die je hierin begeleiden. Je Engelen-verbinding krijgt een persoonlijke “toets” , waardoor je een duidelijk draagvlak ervaart.

Opgelet: IET is een “techniek” en hoewel je mooi intuïtief werk ermee kan verrichten vraagt het in de beginfase engagement om de triggerpunten en cellulaire zones aan te leren / onthouden. Je ontvangt een duidelijk geïllustreerd cursusboek + video’s om de handposities thuis verder te leren beoefenen en praktiseren

Lindsay is IET® Master Instructeur sinds 2010

Modules

Module 1

Healing Angels of the Energy Field + Niveau 1

 • Inwijding in de 1e laag van het Violette Vuur
 • Inzicht in de cellulaire geheugenkaart van het menselijke energie systeem
 • Aanleren van Engelen*Hart*Link & activatie van het Engelen Kanaal
 • Ontmoeting met de 9 Engelen van het Violette Vuur
 • Triggerpunten en hun verband met emoties, herinneringen, fysieke klachten & gedragspatronen
 • Beoefenen van de basis healing technieken, voor jezelf en een ander
 • Bewust met IET® werken: persoonlijke thema’s als intentie plaatsen

Module 2

 • Inwijding in de 2e laag van het Violette Vuur
 • Uitbreiding op de basis techniek: aura clearing
 • Inzicht in de diverse lagen van het energetisch lichaam
 • Dieper in blokkades afdalen en onbewuste energiepatronen transformeren
 • Beoefenen van de methodes op jezelf en een ander

Module 3

 • Inwijding in de 3e laag van het Violette Vuur
 • Zielester reiniging: sluiers rond je Zielsdoel ontwarren & energetische download van je Ziele archief
 • Aardester reiniging: weerstanden op je aarding opruimen & je Zieledoelen wortels geven
 • Beperkende energie uit de spieren ontladen: verkramping loslaten
 • Verbinding maken met je Hartverlangens en visioenen + energetisch versterken = manifestatie
 • Beoefenen van de healing methodes op jezelf en een anderen

Data & deelname

Zomer IntensiveNiveau 1, 2 & 3

Maandag 1, dinsdag 2 & woensdag 3 juli 2024

Telkens van 09u30 tot 18u

475 euro

Inclusief certificaat, opleiding boek, koffie, thee, water, versnaperingen & vegetarische lunch

Problemen bij het inschrijven? Neem contact op!

Dit zeggen anderen:

De IET intensive bij Lindsays Lighthouse is echt een aanrader.
Warme, zachte en liefdevolle begeleiding.

Lindsay neemt haar tijd en legt alles met volle aandacht en liefde uit zodat je stap per stap de IET zelf leert toepassen. De inwijdingen heb ik als krachtig en helend ervaren.

Ik zet de IET nu met regelmaat nog in voor eigen heling en heling van mijn gezinsleden.
Daarnaast is de IET ook een mooie aanvulling binnen mijn praktijk en in het werken met mijn cliënten.

Dankjewel Lindsay!

Kim D

Tijdens de I. E. T. - 3 daagse opleiding werd ik onder de bezielende begeleiding van Lindsay geopend voor de krachtige energie van het violette vuur.

Een prachtig geschenk en een gedegen opleiding zonder zweverig gedoe. Bedankt Lindsay 

Josephina

"Ik kan niet genoeg lovende woorden vinden voor Lindsay Lighthouse! Haar IET cursus was het warmste, meest liefdevolle en transformerende traject dat ik ooit heb gevolgd. De energie die Lindsay uitstraalt is gewoonweg magisch. Ik voelde me meteen welkom en ondersteund. Ik kan niet wachten om nog eens een cursus bij haar te volgen. Lindsay is niet alleen een geweldige gastvrouw, maar ook een inspirerende leraar. Dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring! 

Anthea

Mooie zachte intensieve sterke opleiding in kleine groep.  Je voelt de liefde en toewijding van Lindsay zowel in de opleiding als in haar mooie werkruimte, de lekkere lunch en de nazorg. Heel mooie warme plek waar nog gewerkt wordt met liefde. Warm onthaal, gastvrijheid, veel kennis, nazorg, veel ervaring, kleine groep, luxe, lekker eten, mooie tuin, ...aanrader !

Inge S.

De I.E.T. opleiding stond al een tijdje op mijn” bucket list”. Nu was ik er klaar voor. Deze opleiding was voor mij  een unieke ervaring.

Zowel de locatie, als Lindsay  gaven mij een zekere rust en positieve energie.

De groep was klein waardoor dit voor mij goed aanvoelde.

Ik heb hier voor mezelf veel nieuwe inzichten opgedaan.

Sommige momenten was het vrij intens. Maar dan was er Micah, de helende poes die mij goed aanvoelde.

Elke D.