Deep relax namiddag

Een heerlijke namiddag van zelfzorg waarbij je jezelf laat onderdompelen in zachtheid en ontspanning. Ideaal om je gedachten, stress en zorgen even van je af te schudden, of om bewust tijd voor jezelf te maken

We starten met het lichaam door middel van een zachte yinflow, waardoor je gewrichten, spieren en bindweefsel verzachten. Deze yogavorm is (bijna) voor iedereen toegankelijk en opent met name de heupen en het hart. Tijdens de yinflow besteden we ook aandacht aan de ademhaling, waarbij ik je begeleid om de zachtheid van je adem op te zoeken.

Eenvoudig maar helend ademwerk helpt je om een innerlijk rustpunt te vinden, waarna we overgaan naar een diepe ontspanningssessie vanuit de Nidra traditie. Hierbij laat je elke cel van je lichaam vullen met levensenergie, licht en liefde. Yoga nidra is een meditatievorm, waar moderne stromingen zoals mindfulness hun inspiratie uit putten.

Ten slotte, wanneer geest en lichaam in een staat van overgave zijn, dompel ik je onder in een helend, zacht vibrerend klankhealing bad met klankschalen, kristallen klankschalen en gong. Mijn stijl hierbij is subtiel en uitnodigend, zonder luide of opdringerige klanken.

Om af te ronden kun je genieten van een heerlijk kopje yogi thee, kruidenthee, granenkoffie of gewone koffie, vergezeld van een zoete verwennerij. Na deze verkwikkende en heerlijk ontspannen ervaring keer je huiswaarts, verfrist en ontladen

Maximum 6 deelnemers

Weeksessie: woensdag 12 juni 2024 – 14u tot 17u
Weekendsessie: zondag 1 september 2024 – 14u tot 17u

Deelnamebedrag: 55 euro

De gewenste datum bij opmerkingen invullen !