Aura soma “Soul Reading”

Aura-Soma is een puur en verfijnd kleuren-/geuren-/energiehelingssysteem dat in afstemming is met de groeipulsen van de Ziel. Het werd in 1983 geïntroduceerd door Vicky Wall en evolueert voortdurend in lijn met de Nieuwe Energie van de Aarde en haar ontwikkeling.

Hoe werkt Aura-Soma?

Resonantie: We worden aangetrokken tot de kleuren/energieën die ons kunnen ondersteunen en waarvan we bewust of onbewust de kwaliteiten in onszelf willen ontwikkelen.

Tijdens deze Aura-Soma Reading Dag ontdekken we jouw Zielestraal en daarmee verbonden Zielefles, een eenmalige kans in tegenstelling tot een algemene reading. Voor deelname is vereist dat je minstens 2 individuele of groepsreadings met de flesjes hebt gehad en de werking van Aura-Soma hebt ervaren.

Je Zielefles toont de weg die jouw ziel in dit leven heeft gekozen, samen met de thema’s, groei en uitdagingen die ze aangaat. Net als bij een reguliere reading plaatsen we 4 flessen, waarvan 1 je Zielefles is en de andere flessen aanvullende informatie bieden.

De vragen die tijdens de opstelling van je flesjes worden beantwoord, zijn:

  • Wat wil mijn ziel in dit leven ontwikkelen?
  • Wat zijn hierin de blokkades, weerstanden of karmische werkpunten?
  • Wat zijn mijn hulpbronnen en kwaliteiten die ik hierbij kan inzetten?
  • Welke weg sluit aan bij mijn zieleontwikkeling?

De antwoorden worden gecommuniceerd via de flessencombinatie en je eigen intuïtieve invoelingsvermogen en dialoog met de flesjes. Daarnaast werken we met energetische meditaties en de pomanders om de helende kracht van Aura-Soma op een dieper niveau te ontvangen.

Via Lindsay’s orakel van de zielkaarten ontvangen we aanvullende informatie en inzichten. De workshop heeft een maximum van 5 deelnemers.

Van de 4 gekozen flesjes neem je er 1 mee naar huis, waarmee je dagelijks een kleine hoeveelheid op je lichaam aanbrengt, zodat het van binnenuit kan doorwerken. Dit dagelijkse vleugje magie brengt een zachte verschuiving teweeg in diepere lagen van je onderbewuste, zonder afdwingen of forceren.

De inhoud (olie op waterbasis) is een combinatie van natuurlijke kleuren, geuren, frequenties, kruiden, plantenextracten, etherische oliën, essences van kristallen en edelstenen/mineralen, Chalice Well water, gezuiverde olijfolie, mantra’s, numerologie en informatie van Lichtwezens.

Woensdag 4 september 2024 – 10u tot 18u

Deelnamebedrag: 
135 euro 

Dit bedrag omvat:
De persoonlijke reading, healing en herbronningdag (95 euro)
Jouw persoonlijke kleurenfles balansolie  (40 euro)
Koffie, thee, water, versnaperingen en vegetarische lunch