Centrum voor herbronning & zelfontwikkeling
Activiteiten

Wekelijkse inspiratie & meditatie

Gratis de wekelijkse video ontvangen in je mailbox

Uitgelichte activiteiten

Recept van de week

Wekelijks een gezond en lekker recept voor jou # Enjoy Life

Dagelijkse positieve affirmatie

Ik maak tijd voor dingen die écht belangrijk zijn

Wat anderen over Lindsay’s Lighthouse zeggen

De opleiding stemvorken is een totaalpakket. Vanuit verbinding met jezelf, de groep en de energie die Lindsay neerzet in haar fijne locatie. 
Ik voelde mij herboren, verlost, met nieuwe moed vertrekken om mijn liefde verder in de wereld te zetten.
In één weekend voel ik me vertrouwd met de stemvorken en wil ik er mee aan de slag. Ik ben een tevreden mens. Dank je Lindsay.

Ik kan de "Ademdag, Kracht van je Adem" aan iedereen aanraden. Een heerlijk dagje me time. Je leert zowel enorm te ontspannen als ademhalingen die je direct focus en energie geven. Een wondermiddeltje die je altijd bij jou hebt. Je word heel warm ontvangen door Lindsay en ze verwent jou nog eens met een heerlijke lunch. Een heel mooi cadeau voor jezelf 

Deze workshop is een mooie herinnering aan het belang van ademhaling en hoe het mediteren je helpt om terug dicht bij jezelf te komen, in het hier en nu. En naast het leerrijke aspect, was het gewoon heerlijk om even tijd me-time te mogen hebben , even weg uit de dagelijkse rush, even rust en luisteren naar je innerlijke zelf

Dankjewel Lindsay

Kathleen C.

De meditatiedag is een cadeautje voor jezelf: je komt volledig in het hier en nu tot rust. Lindsay dompelt je onder in een breed scala van meditatievormen zodat je kan ervaren welke vorm het best bij jezelf aansluit. Dat maakt het al makkelijker om meditatietijd nadien in je leven plaats te geven. Het ademwerk dat erbij hoort, het zingen van mantra’s en de aura soma maken het tot een hele fijne dag met jezelf tussen de anderen. Lindsay begeleidt zoals altijd op haar zorgzame en hartelijke manier. Thuiskomen!

Ik kan het iedereen aanraden.

Ann T.